Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m donderdag bellen tussen 8:00-13:00 en 14:00-17:00 uur, op vrijdag van 8:00-12:00 uur. Buiten deze tijden staat de telefoonbeantwoorder aan, met informatie over de waarneemregeling.

 

Wij proberen zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden, helaas is dit niet altijd mogelijk. Het is over het algemeen wel mogelijk om controles buiten deze tijden te plannen, maar langere afspraken moeten soms gepland worden onder werk- of schooltijd. In geval van een pijnklacht proberen wij u dezelfde dag nog te helpen. Wij vragen u wel om in dat geval zo vroeg mogelijk te bellen voor een afspraak.

 

Het is in uw eigen belang om halfjaarlijkse controles na te komen om mogelijke problemen in uw mond tijdig te ontdekken. Probeert u daarom deze halfjaarlijkse controles consequent te volgen.

 

Het is verstandig om kinderen vanaf 2 jaar mee te nemen naar de tandarts. Dit kan bijvoorbeeld als u zelf voor controle komt. Zo raakt het kind vertrouwd met de omgeving en met de medewerkers.