Behandeling

Graag zien we u ieder half jaar voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

 

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheidbrochures op onze website en op allesoverhetgebit.nl

 

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen boven de 150,- is het mogelijk om een begroting te ontvangen. Mocht u een begroting wensen, dan kunt u dit kenbaar maken aan de assistente; zij print er dan voor u een uit. Indien u geen begroting wilt, dan kunt u gewoon een vervolgafspraak maken.

 

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Ik kan u verwijzen naar mijn collega´s voor onder meer KaakchirurgieOrthodontieImplantologieParodontologie en Gnatologie.

 

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 10 jaar.